RSS kanál
Nákupný košík
0 ks
0.00 EUR s DPH
kosik
 Dobrý deň, ste neprihlásený, prihláste sa *
 alebo zaregistrujte sa ako firma, občan
 O nás   Váš profil   Dokumenty   Pošlite mi ponuku   Vyberte mi tlačiareň   Vernostný program   Zaregistrujte ma   Zabudnuté heslo 
*
*
Hľadať produkt
 
Kategórie Výrobcovia
 kat

Čítačky pamäťových kariet

 kat

Hard disky

 kat

Káble PC, redukcie, Huby USB, Prepínače

 kat

Klávesnice, myši, joysticky

 kat

Monitory

 kat

Multimédiá / audio

 kat

Optické mechaniky

 kat

Pamäťové karty

 kat

Pamäťové média, boxy, obaly, čistiace prostriedky

 kat

Projektory a plátna

 kat

Skartovače, rezačky papiera, rezačky kartónu

 kat

Skenery

 kat

Skrinky a zdroje

 kat

Software

 kat

Spotrebná elektronika

 kat

Spotrebný materiál

 kat

Svetelné zdroje

 kat

Tlačiarne a MFP

 kat

USB kľúče

 kat

Záložné zdroje a prepäťové ochrany

 
 
Kontaktujte nás

*Vaše meno:

*Váš email:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne odoslanie.
 
*
Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

 

Základné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Marián Ondrejka - Wtrade IČO 34933336 so sídlom Mikuláša Dohnányho 817/1A
    010 04 Žilina….. (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

         adresa: Mikuláša Dohnányho 817/1A
         010 04 Žilina
         email: predaj@predaj-tonerov.sk
         telefón 041 / 763 25 06

     3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

          4. Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby súMarián Ondrejka 0949 870 624

 

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III.
Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
  • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
  • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

     2. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

     3. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým
         spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

 

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10. rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

    2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

  • Príjemcovia osobných údajov sú UPS - prepravca, EURO DATA – dodávateľ, Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu (All4Net s.r.o., Websupport) a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu.

      Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v Zákone máte
  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

    2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

 

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä zaheslovanie počítačov, použitie anitivírusových programov, šifrovanie internetového obchodu, pravidelné vytváranie záloh. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

 

 

 

VIII.

Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímatePrevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

*
http://www.nakladynatlac.sk/
Akciové produkty
Novinky
Riadiaca jednotka
gunitech na
ovládanie
imageRiadiaca jednotka na ovládanie LED pásov ...
46.60 EUR s DPH
( 1 403.91 Sk)
Renovovaný toner
Xerox WorkCentre
3210/3
imageNIE JE POTREBNÉ DODAŤ PRÁZDNY TONER. Kap ...
45.11 EUR s DPH
( 1 359.02 Sk)
Renovovaný toner
pre  HP CE261A
cyan pre
imageNIE JE POTREBNÉ DODAŤ PRÁZDNY TONER. Ren ...
70.2 EUR s DPH
( 2 114.90 Sk)
 
© Wtrade vytvorené redakčným systémom © MiBe ESHOP 2009, 14 EURO 
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Pricemania.sk TOPlist Tovar.sk e-nakupovanie.sk - katalóg internetových obchodov Pocitadlo a statistiky zadarmo EshopLink.sk Tonery pre tlačiarne WebShopy - Katalóg internetových obchodov Internetové obchody Online-Obchod.sk - Akcie a zľavy, predaj, lacné shopy - Elektro, biela technika, parfémy, darčeky, pneu, notebooky, MP3 prehrávače, GPS navigácie, LCD televízory, digitálne fotoaparáty, šperky Elektronické obchody Online nákup zboží Katalóg stránok, vyhľadávač. Porovnanie ponúk stoviek e-shopov NajdiCenu.sk Navštívte predaj-tonerov.sk u ShopMania www pesiazona.sk najväčšia nákupná zóna na webe